Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

Звездите снимат нов хитов сериал от зори до здрач
Звездите снимат нов хитов сериал от зори до здрач
Cinefish.bg

Звездите снимат нов хитов сериал от зори до здрач

28.11.2014, 13:15  |   Press Release  |   ТВ

Мисията „Съдби в Нови хан“ вдъхнови и мотивира съквартирантите. Те се стараят и работят усилено, за да покажат актьорския си талант и да участват в създаването на истински касов сериал. Моментните затруднения и неразбирателства няма да сломят духа и решителността им. В епизода тази вечер зрителите ще видят истинска екипна работа в името на зрителите на Нова телевизия.

Петя БуюклиеваBig Brother взе активно участие в професионалното режисиране и заснемане на „Съдби в Нови хан“ и ще изпрати екип от професионалисти, които да помогнат на съквартирантите в изпълнение на тяхната мисия. Снимачният ден продължава от ранни зори до късни доби.

По време на снимките един от съквартирантите ще репетира своята роля неуморно. Петя Буюклиева твърди, че е безнадежден перфекционист и трябва да изпипа и най-малкия детайл от своето актьорско превъплъщение. В епизода довечера зрителите ще видят как тя влезе в ролята на транссексуалната звезда Петер Бу и не спря да репетира песента си, докато другите снимат. Това ще доведе до лудост останалите съквартиранти.

Пламен и КалинаМеждувременно борбата за лидерство между Калина и Петя продължава и помежду им отново ще прихвърчат искри. Поводите за схватки варират от актьорското майсторство до ролята на домакини в кухнята.

Лидерство не се дава даром, то се печели с действия и думи и двете дами правят всичко възможно да завоюват своята позиция в Къщата. Чиниите в мивката отново ще станат разменна монета в битките за власт.

Тодор СлавковВече близо седмица дрехите на Емил са конфискувани от Big Brother. В дейли епизода тази вечер ще видим каква е реакцията му, когато останалите номинирани получат своя багаж, а той - не. Това ще стане повод за обостряне на отношенията му с Петя Буюклиева.

По-късно, Петя Буюклиева ще бъде специален гост в „Голямата уста“. Зрителите имат възможност да зададат своите въпроси към певицата през Facebook страницата на предаването. А в студиото живота на Ники Китаеца ще бъде разгледан под лупа.

Още ексклузивни новини за VIP Brother „Образцов дом” следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.

Cinefish.bg ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  
13 поп фолк звезди уловени в папарашката мрежа на  телевизионния таблоид на Николета Лозанова, “ПОВЕРИТЕЛНО ОТ NL”
ТВ
04.12.2013, 15:36  |   Press Release
„Лято по никое време“ в Big Brother All Stars 2013
ТВ
04.12.2013, 15:29  |   Press Release
Триизмерната анимация “Замръзналото кралство” оглави родния бокс офис
БОКС ОФИС
04.12.2013, 14:59  |   синефиш.бг
Коцето копнее за място в Рая този петък по bTV
ТВ
04.12.2013, 13:36  |   Press Release
Кой е мъжът до Яна Грудева – тази неделя от 11:00 часа в „Търси се…” по bTV
ТВ
04.12.2013, 13:12  |   Press Release
Наско и Нелина от X Factor – гаджета?
ТВ
04.12.2013, 13:03  |   синефиш.бг
Осем от най-страховитите женски персонажи в киното
ФИЛМ
04.12.2013, 12:16  |   синефиш.бг
Нюйоркските филмови критици обявиха
ФИЛМ
04.12.2013, 11:38  |   dariknews.bg
Cinefish.bg

 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg