Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

Изживейте всяко измерение в новата премиум кинозала в кино АРЕНА МЛАДОСТ София
Изживейте всяко измерение в новата премиум кинозала в кино АРЕНА МЛАДОСТ София
Cinefish.bg

Изживейте всяко измерение в новата премиум кинозала в кино АРЕНА МЛАДОСТ София

27.11.2014, 12:02  |   Press Release  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Откриването на най-голямата ПРЕМИУМ ЗАЛА в Кино Арена Младост София e на 2 декември със зрелищния блокбастър на режисьора Ридли Скот "Изход: Богове и Царе" 3D.

Кино Арена представя концепцията за премиум киноизживяване, която включва най-новата система за озвучаване в кино индустрията Christie Vive Audio.

Изживейте всяко измерение в новата премиум кинозала в кино АРЕНА МЛАДОСТ София

Високоговорителите са базирани на технологията „Лентов драйвър“, която осигурява изключително чисто и ясно възпроизвеждане на всички звуци във вида, в който те са били създадени в Холивуд. Високоговорителите на Christie Vive Audio са проектирани и конфигурирани по системата DOLBY ATMOS, представяна в България ексклузивно от Кино Арена. DOLBY ATMOS осигурява 360° панорама на звука в залата и дава възможност на зрителя да получава усещането, че се намира в самия филм. За още по-добра акустика на кинозалата е приложена и най-добрата съществуваща акустична система Ecophone /Швеция/.

Салонът разполага с 405 удобни кожени кресла, които предоставят максимален комфорт и удобство за зрителя. Разположението на креслата и наклонът на стейдиума осигуряват безпрепятствена видимост към екрана от всяка гледна точка в залата. Впечатляващият екран в залата от серия Clarus на най-добрата фирма в света за киноекрани Harkness, е изграден по технологията от стена до стена и от пода до тавана за оптимален размер на образа. За осветяване на екран са използвани два Christie Digital 4K HFR проектора, които са най-мощните предлагани на пазара днес. Проекторите са конфигурирани със специална разработка за формиране на 3D изображения на фирмата RealD. В комбинация с големия екран зрителят ще се може да види най-доброто триизмерно изображение и да се наслади на филмите, както никога до сега.

Програмата на ПРЕМИУМ залата включва прожекции на филмите „Пингвините от Мадагаскар 3D“ и „Игрите на глада: Сойка-присмехулка част 1“ от 3-ти декември, ексклузивни предпремиерни прожекции 7 дни по-рано на дългоочаквания хит „Изход: Богове и Царе 3D“ от 5-ти декември и „Хобит: Битката на петте армии 3D“ от 19-ти декември. Всеки зрелищен филм заслужава ПРЕМИУМ представяне, а зрителите могат да си купят билети за изборените филми още от 26-ти ноември.

Луксозната атмосфера в залата в комбинация с реалистичния образ и мощната озвучителна система с конфигурация DOLBY ATMOS, предоставят кино изживяване от ново поколение! Заповядайте и изживейте един напълно нов свят в новата ПРЕМИУМ ЗАЛА в Кино Арена Младост София!


Cinefish.bg ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  
Брад Пит за филма
ИНТЕРВЮТА
04.07.2011, 10:21  |   stand.bg
Филмът на Мадона,
ФИЛМ
04.07.2011, 10:02  |   actualno.com
Джералдин Чаплин - запленена от филма
АРТИСТ
04.07.2011, 09:37  |   синефиш.бг
Започнаха снимките на новите серии на „Стъклен дом: Изкушението” по bTV
ТВ
03.07.2011, 13:09  |   синефиш.бг
„Кецове“ – най-добър филм според Федерацията на руските киноклубове
ФИЛМ
02.07.2011, 19:08  |   синефиш.бг
EA SPORTS разработва FIFA MANAGER 12 заедно с футболни фенове
ИГРИ
01.07.2011, 17:47  |   синефиш.бг
Бен Стилър и Винс Вон – най-добри приятели във фантастичната комедия “Neighborhood Watch”
АРТИСТ
01.07.2011, 16:31  |   синефиш.бг
Романът “A Walk Among the Tombstones” ще бъде адаптиран за големия екран
ФИЛМ
01.07.2011, 16:08  |   синефиш.бг
Cinefish.bg

 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg