Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

Какво ще ни предложи третата част на свръхестествения трилър 'Коварен капан'?
Какво ще ни предложи третата част на свръхестествения трилър "Коварен капан"?
Cinefish.bg

Какво ще ни предложи третата част на свръхестествения трилър "Коварен капан"?

29.05.2015, 11:37  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

По отношение на вложените финансови средства и възвращаемостта "Коварен капан" се нареди сред най-успешните филмови поредици в историята на киното. Общият бюджет на досегашните две части от франчайза се равнява на скромните за студийни проекти 6.5 милиона долара, а натрупаните приходи в световен мащаб надвишват сумата от 260 милиона долара. Имайки предвид това постижение не е изненадващо, че от студиото Blumhouse Productions финансираха направата и на трети филм от поредицата.

Българската премиера на "Коварен капан 3" ще се състои в края на месец август, тази година, а самата лента представлява предистория, която разказва за случките преди появата на познатото от предишните части семейство Ламбърт.

Какво ще ни предложи третата част на свръхестествения трилър "Коварен капан"?

Сценарист-продуцента на първата и втора част Лий Уанел пое режисурата на третия филм, а за изпълнители на главните роли бяха привлечени Дърмът Мълрони ("Сватбата на най-добрия ми приятел"), Хейли Киоко ("Синята лагуна"), Стефани Скот ("Разбивачът Ралф") и Лин Шей ("Ах, тази Мери!"), която се завръща в ролята на екстрасенса Елис Рейниър.

Именно героинята на Лин Шей е централния персонаж в историята на "Коварен капан 3". Този път сюжета разказва за опитите на Елис Рейниър да се свърже със света на мъртвите с надеждата да помогне на преследвано от демонични сили младо момиче.

По думите на сценарист-режисьора Лий Уанел третата част на "Коварен капан" е "далеч по-напрегната от своите предшественици" и също така служи като "ефективна самостоятелна призрачна история".

Какво ще ни предложи третата част на свръхестествения трилър "Коварен капан"?

Ето какво още заяви Уанел в интервю за Shock Till You Drop: "Преди да ми предложат третия филм изобщо нямах прадстава как може да доразвием тази поредица. Но изведнъж ми дойде идеята да направя Елис главната героиня. Разбира се, имайки предвид случките в предишния филм, това означаваше, че ще трябва да се върнем назад във времето и да представим ново семейство, което работи заедно с Елис. Така че започнахме на чисто - съвсем ново семейство и съвсем нови персонажи. Филмът спокойно може да бъде гледан и от хора, които не са запознати с първите две части.

"
Коварен капан 3" не е толкова ексцентричен колкоте предишните части. Моят подход към материала е по-различен от този на Джеймс Уан и исках в третата част да се усеща драмата. Става дума за изгубена майка и от една страна чувството е все едно гледаш независима драма. Разбира се, случват се и други доста страховити и необикновени неща, които знам, че ще се харесат на феновете."

За филмирането на свръхестественият трилър бяха похарчени 7 милиона долара и според Лий Уанел ако филма се представи добре в бокс офиса, то той със сигурност ще бъде последван от поне още едно продължение.

Българската премиера на "Коварен капан 3" е насрочена за 21-ви август, 2015-та година.

Cinefish.bg ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  
Спортните легенди Екатерина Дафовска и Георги Младенов напътстват играчите в „Разбий Иван и Андрей”
ТВ
08.12.2011, 14:47  |   Press Release
Даниел Радклиф спечели отличието
АРТИСТ
08.12.2011, 14:30  |   actualno.com
Гор Вербински ще режисира игра за Microsoft
АРТИСТ
08.12.2011, 14:19  |   avtora.com
„Градски ченгета” съветва как да реагираме в случаи на агресивно нападение
ТВ
08.12.2011, 14:13  |   Press Release
Милото тръгва по следите на Таня Стоева – в „Седем часа разлика” по bTV
ТВ
08.12.2011, 12:06  |   Press Release
Третият сезон на сериала
ТВ
08.12.2011, 11:37  |   Press Release
ТВ
08.12.2011, 11:05  |   Press Release
Нови детайли за предстоящата втора част на екшъна “Топ Гън”
ФИЛМ
08.12.2011, 10:43  |   синефиш.бг
Cinefish.bg

 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg