Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Под прикритие

"Под прикритие" - нов сериал на БНТ - Под прикритие / информация за филма

Pod Prikritie 2011
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ

"Под прикритие" - нов сериал на БНТ

01.3.2011  |   синефиш.бг
Днес БНТ на пресконференция в студио 5 представи най-новия филмов проект на продуцентска компания „СИА" ЕАД и Студио „Екран" телевизионния сериал „Под прикритие". Снимките започват в началото на март и първият сезон ще бъде от 12 серии по 54 минути. БНТ ще излъчи сезона през април. Пред медиите проекта, сюжета и кастинга представиха Димитър Митовски, Димитър Гочев, Севда Шишманова - програмен директор БНТ 1 и Боряна Пунчева - ръководител на студио „Екран".

В главните роли зрителите на националната телевизия ще видят звездите на българското кино и театър Захари Бахаров, Владимир Пенев и Михаил Билалов, както и две нови лица, които екранът на БНТ има амбиция да превърне в звезди - Ивайло Захариев и Ирена Милянкова. Гост на срещата с медиите беше и Христо Мутафчиев, който ще има специално участие във бъдещия проект. Режисьори на лентата са Димитър Митовски, Димитър Гочев и Виктор Божинов. Екипът от сценаристи е от 7 човека и техен консултант е журналистът от „24 часа" Слави Ангелов. Известният с журналистическите си разследвания експерт потвърди, че част от сюжетните линии ще са действителни събития, на които не е дадена достатъчна гласност през последните години.

Севда Шишманова, програмен директор БНТ 1, заяви: „БНТ избра този сериал, защото има висока художествена стойност и дава възможност с комерсиален подход да се покажат на екран значими теми, които са във фокуса на обществото. Също така и заради капацитета на екипа, който го реализира, защото продуцентска компания „СИА" ЕАД диктува тенденциите на филмовия и телевизионен пазар в момента и заради много трудния жанр, който дава възможност на БНТ да е първа на пазара със сезонен сериал- криминална драма."

Продуцентът и режисьорът на сериала Димитър Митовски разкри, че в „Под прикритие" ще има всичко, ще има крими, любов и драма. Жанрът е един от най-трудните и в случая може да бъде определен като „криминална драма с романтични изстрели". Според Митовски кастингът е повече от успешен, и от опит знае, че това гарантира поне 70 процента от свършената работа във филма. Подборът е направен от известни и доказани имена на киното, но и млади талантливи хора. Доказателство за това са изборът на Ивайло Захариев и Ирена Милянкова, които чрез сериала „Под прикритие" ще получат своя шанс да станат звезди.

 
 

Снимки

 

Сутрин с УЕФА ЕВРО 2024 Сутрин с УЕФА ЕВРО 2024 Днес на УЕФА ЕВРО 2024
Благи деяния Благи деяния Kinds of Kindness
Гарфилд: Филмът Гарфилд: Филмът The Garfield Movie
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта
Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта Гунди – Легенда за любовта



ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg