Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 

Профил на BirdofSorrow


BirdofSorrow Регистриран:18-09-2012 15:15 Последно влизане:18-09-2012 15:16
За мен

пол


рождена дата
06- 06- 1978  - 45 год.


зодия
Близнаци


град


сайт




icq


skype




yahoo


 

Последни коментари

 

BirdofSorr... Положително
118.09.2012, 03:24
Оценка: 2
2 гласа
Коментар за: Първи поглед към главния герой от римейка на екшъна "Робокоп"
d-man91, изобщо не съм съгласен с нито едно от мненията ти - новият костюм на Робокоп например е на светлинни години от тенекиеното кошче в оригиналните филми. Адски много се надявах да не запазят оригиналния дизайн и се радвам, че са направили нов.
"Нещото", което споменаваш някъде из фермана си, е един от най-свестните хорър-филми напоследък и много добра предистория на оригиналния филм. "Зов за завръщане" беше по-добър от оригинала, защото се придържаше по-плътно към историята на Филип Дик и най-вече заради отсъствието на Арни (просто той не е актьорът, който би могъл да изиграе персонажа). Промените на Бей по отношение "Костенурките Нинджа" изглеждат идиотски, но пък може и да се преглътнат, стига зрелището да е добро и да не прекалява с някои елементи. "Конан" си беше точно филм по Робърт Хауърд - не онова детско и бутафорно филмче бате Арни, а кървавият и брутален филм, какъвто фен на Хауърд очаква да види.
Накрая - аз съм огромен фен на оригиналния Робокоп... но не и на вида на самия Робокоп - изглеждаше идиотски. Този изглежда страхотно. Казваш, че с една снимка филмът те е изгубил като зрител - е, мен именно с една снимка ме привлече като зрител.

"Ще се провали епично, помнете ми думите!"
Не, няма. Помнете моите
 
 

Последни филми

 

 

Последни артисти

 

 

Последни трейлъри

 

 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg

Начало » Филми »